FREAKY ART EDUTAINMENT

Wij creëren, bedenken en maken cultuur educatieve programma’s voor zowel traditionele als audiovisuele en digitale toepassingen. Deze programma’s kenmerken zich door zowel een gegronde inhoudelijke als wel een humoristische en interactieve aanpak. De doelgroep bestaat zowel uit kinderen als uit volwassenen.

We zijn o.a gespecialiseerd in het maken van educatieve documentaries die tegelijkertijd prikkelen en informeren. Ook streven we naar een zowel informatieve als vermakelijke aanpak in onze programma’s

We blinken uit in hilarische animatie’s om de meest uiteenlopende onderwerpen te verduidelijken.

Onze interactieve digitale lessen kunnen breed worden toegepast binnen scholen via het digiboard of op de tablet, maar kunnen ook thuis via het internet bekeken worden. Kenmerkend hieraan is het speelse karakter en het stimuleren van individueel gebruik; iedereen kan op eigen tempo en vanuit eigen voorkeur deze lessen gebruiken. Er is altijd sprake van een gelaagdheid waardoor deze lessen breed toepasbaar zijn.

Aarzel niet om ons te contacteren als een van de volgende uitspraken op jou van toepassing zijn:

  • Je wilt een uitgebreid inhoudelijk educatief programma wat zowel prikkelt als informeert, wat humoristisch is, en uitnodigt tot een tweede blik en hopelijk tot een levenslange passie.
  • Je hebt behoefte aan een geschifte quiz om te testen of je publiek je tentoonstelling heeft begrepen? Die ook nog eens aangeboden kan worden via de social media om zo een bredere doelgroep aan te spreken?
  • Je hebt een teasende voorbereidende les nodig om leerlingen of bezoekers lekker te maken voor een evenement of tentoonstelling?
  • Je wilt de bezoeker op meerdere invalshoeken informeren tijdens het (museum)bezoek.
  • Je hebt gewoon een enorm leuk edutainment project nodig tijdens een event, een waardoor je tentoonstelling ook op een andere manier wordt belicht

 

REFERENTIES

Interesse

Elk project is maatwerk.. dat weten we maar al te goed..
Graag spreken wij met u af voor een vrijblijvend gesprek