THEATERPOPPEN

Cirq Friq is dé leverancier van poppen en dierenkostuums voor elk denkbaar klein- en grootschalig event. Al onze personages zijn maatwerk. Ze komen tot stand op basis van uw eigen ontwerp of een uniek ontwerp, ontsproten aan de creatieve geest van Cirq Friq. Dacht u eerder aan een realistische replica of een ‘spitting image’ figuur? Ook dat behoort bij ons tot de mogelijkheden.

LEVENSGROTE POPPEN

Wij zien het graag ruim. Maskers, losse hoofden, volledige – al dan niet levensgrote – poppen of volledige dierenkostuums; we maken het allemaal. Cirq Friq produceert in de eerste plaats figuren voor activiteiten met een artistiek of commercieel oogmerk maar wij staan ook voor u klaar bij eventuele initiatieven met privédoeleinden. Onze creaties kunnen zo goed als overal opduiken. Zowel enthousiaste amateurs, professionele entertainers en bedrijven als mensen uit de theaterwereld of uit het film-, televisie- en reclamemilieu maken gretig gebruik van onze diensten.

DIRENKOSTUUMS

Ze zijn allemaal op zoek naar essentiële attributen in de vorm van poppen of dierenkostuums om de nodige toegevoegde waarde te creëren voor hun privéfeestje, voorstelling, film, mini- of mega-event. Denk hierbij aan een prachtig dierenkostuum voor een theaterstuk of musical, reclamepoppen voor een promofilmpje, mascottepoppen die winst en geluk voor een club verzekeren, buiksprekerpoppen waarmee elke ventriloquist zijn publiek verstomd, promopoppen voor een bedrijf of theaterpoppen, die volledig op maat gemaakt zijn voor een voorstelling.

Nog andere gekke ideeën? Kom er gerust mee tot bij ons. Cirq Friq hoort ze graag en bezorgt u een vrijblijvende offerte. Wij staan alvast te popelen om uw idee voor u uit te werken. En u? U zet sowieso een stap in de goede richting om een van uw projecten te realiseren.

Interesse

Elk project is maatwerk.. dat weten we maar al te goed..
Graag spreken wij met u af voor een vrijblijvend gesprek